La Fàbrica Rogelio Rojo i el Casal de Joves seran l’escenari el 14 de març d’aquest projecte que ofereix als joves, a les seves famílies i a les persones que volen seguir formant-se els recursos necessaris per tal d’orientar millor el seu futur acadèmic i/o professional. Consulta el programa de la Fira Futur 2019.

El 14 de març Masquefa acollirà la 13a edició de Fira Futur, un projecte impulsat per la Xarxa Transició Escola Treball Anoia Sud amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya. Fira Futur va dirigida als joves, a les seves famílies i a les persones en actiu o en situació d’atur que volen continuar formant-se.

Per tot plegat, al llarg de tota una jornada -de les 10 h. a les 19 h.- la Fira oferirà als visitants estands d’oferta formativapunts d’orientacióespais d’experiències i formació per a professionals; i tot, amb la participació directa d’instituts, acadèmies, serveis d’orientació, cossos de seguretat i institucions que mostraran diferents opcions formatives i professionals que existeixen a l’Anoia Sud i en el seu àmbit d’influència, tant per continuar estudiant com per reprendre els estudis.

De 10 h. a 13:30 h., a la Sala Polivalent de La Fàbrica Rogelio Rojo, i dirigit a alumnes de 4t d’ESO amb visites concertades

. Estands d’oferta formativa: diferents centres exposaran la seva oferta formativa, faran exhibicions i demostracions pràctiques amb l’objectiu de mostrar al públic com són els estudis que els proposen.

. Espai d’experiències: professionals de diferents branques explicaran la seva experiència entorn als estudis que han cursat i la feina que desenvolupen. Els visitants podran escollir les xerrades que més els interessin, les quals es faran a les sales del Casal de Joves i del CTC.

. Punt d’orientació personalitzada per a joves i famílies: diversos professionals de l’orientació oferiran informació i assessorament personalitzat als visitants sobre les diferents opcions per continuar estudiant.

De 16:30 h. a 19 h., al Casal de Joves, i dirigit a tots els joves i famílies

. Informació sobre l’oferta formativa: el Casal de Joves reunirà una mostra sobre les diferents sortides acadèmiques que hi ha actualment. Els treballadors de l’equipament atendran i orientaran els visitants.

. Punt d’orientació personalitzada per a joves i famílies: diversos professionals de l’orientació oferiran informació i assessorament personalitzat als visitants sobre les diferents opcions per continuar estudiant.

Xerrades d’orientació

Al llarg de la setmana de Fira Futur, també es realitzaran diverses xerrades d’orientació adreçades a diferents col·lectius.

Podeu consultar el programa clicant aquí