Del 15 de desembre al 5 de gener el municipi acollirà un complet programa d’activitats lúdiques, culturals i festives per a poder celebrar en família les festes nadalenques. Consulta aquí el programa d’activitats de Nadal

Masquefa ja es prepara un any més per a celebrar el Nadal. Aquest any 2019 l’Ajuntament i les diferents entitats del municipi han dissenyat per a l’ocasió un complet i variat programa d’activitats de lleure, culturals i festives per a tots els públics amb l’objectiu que els veïns gaudeixin de les festes nadalenques.

Així, del 15 de desembre al 5 de gener els masquefins podran participar activament de propostes com el cagatió, tallers infantils, un concert de Nadal a càrrec de l’AMACAT, la visita del Pare Noel pels carrers del poble, el concert de Sant Esteve de la mà de Natale Auguri, cantades de nadales, el Parc Infantil de Nadal, la recollida de cartes per a Ses Majestats els Reis Mags d’Orient a càrrec del Patge Viu-Viu, la Nit de Cap d’Any o la Cavalcada de Reis.

El consistori fa una crida als veïns a gaudir de les diferents iniciatives i desitja a tota la població unes felices festes nadalenques.