Dissabte 17 de desembre se celebrarà la segona edició de la Fira de Nadal de La Beguda amb una jornada lúdica, tradicional i solidària per a totes les edats a la plaça de l’Església.

La Beguda s’engalanarà un any més per donar la benvinguda a les festes nadalenques. Dissabte 17 de desembre, la plaça de l’Església acollirà la segona edició de la Fira de Nadal de La Beguda, una activitat que té com a objectiu fomentar la germanor, la il·lusió i l’esperit nadalenc de petits i grans i, al mateix temps, convertir la cita en un espai de retrobament per a tots els begudencs.

La Fira aixecarà el teló al matí amb propostes familiars com jocs de fusta i tallers nadalencs. I a la tarda, la plaça de l’Església reivindicarà les tradicions més nadalenques i catalanes com el Caga Tió o una xocolatada popular per combatre el fred i entrar en calor. La jornada, a més, també tindrà un marcat to solidari. I és que al llarg de dissabte es recolliran aliments per a les famílies més necessitades. Finalment, tots els veïns i veïnes que participin a la Fira podran prendre part del sorteig d’un extraordinari lot de Nadal.

La segona Fira de Nadal de La Beguda està organitzada per la Societat Recreativa Unió Begudenca i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Masquefa, l’AMPA Vinyes Verdes, la pastisseria Camilo i l’Ajuntament de Sant Llorenç d’Hortons. Des de l’organització es fa una crida a la participació i s’anima tothom a gaudir de la jornada.