L’Ajuntament organitza el dijous 17 de novembre una sortida al Teatre Victòria de Barcelona per anar a veure el nou èxit teatral de la companyia Dagoll Dagom. Les places són limitades. Inscriu-te abans del 28 d’octubre.

 

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Masquefa vol fer partícips als masquefins del musical Scaramouche, de Dagoll Dagom, convidant-los a assistir a una de les representacions d’aquest gran èxit de taquilla el proper dijous 17 de novembre. La sortida, que té un preu de 40€, es farà a les 18:30 h. davant l’Ajuntament, i inclou el viatge amb autocar fins a Barcelona, l’entrada al Teatre Victòria i un entrepà. Les inscripcions, que restaran obertes fins el proper 28 d’octubre, es poden efectuar al mateix Ajuntament. Les places són limitades.

La prestigiosa i reconeguda companyia teatral catalana Dagoll Dagom ha presentat aquest mes d’octubre el seu nou èxit teatral, Scaramouche; un musical que narra la història d’un heroi emmascarat que esdevé defensor del poble francès davant l’aristocràcia a finals del segle divuit.