Green Park va ser el guanyador de les 24 Hores de Futbol Sala de Masquefa disputades divendres i dissabte passat. L’equip de Sant Andreu de la Barca es va imposar, en una igualada i emocionant final, al masquefí Bar Lydia gràcies al seu major encert en la tanda de penals, després que el temps reglamentari acabés amb empat a 3 gols.

La gran final va ser espectacular, un digne colofó a un torneig de molta qualitat en el joc i marcat també per l’esportivitat de tots els equips participants. En el triomf del Green Park hi va tenir molt a veure el davanter Joan Navarro –que va acabar sent el màxim golejador de la competició- i els seus dos porters, que es van alternar a la porteria i van aconseguir ser els menys golejats.

Green Park va plantar-se a la final després de derrotar, en la semifinal, als Mininas Return, també de Sant Andreu de la Barca. L’altra semifinal va tenir accent masquefí, i va enfrontar el Bar Lydia amb un altre dels equips destacats del torneig, Destellos Masquefinos.

Durant totes dues jornades, nombrosos aficionats es van reunir al pavelló per gaudir d’aquest gran espectacle futbolístic. El públic va vibrar amb alguns partits que van assolir grans nivells d’emoció. La competició es va encetar el vespre de divendres, amb la lligueta entre els 12 equips participants, enquadrats en quatre grups de tres. Després, es va passar a l’eliminatòria directa, amb quarts de final, semifinals i final.

Va ser un cap de setmana memorable, en que l’organització del Futbol Sala Espardenya —amb la col·laboració de l’Ajuntament— va ser elogiada.

Per rematar la jornada, el dissabte es va tancar amb una festa dels anys 80 a la Sala Polivalent de La Fàbrica Rogelio Rojo, amb l’assistència de gairebé 300 persones, que van allargar la gresca fins la matinada.

Classificació

1. Green Park (Sant Andreu de la Barca)

2. Bar Lydia (Masquefa)

3. Destellos Masquefinos

4. Mininas Return (Sant Andreu de la Barca)

5. Cromodecor (Abrera)

6. Gamper Sport (Masquefa)

7. Futbol Sala Piera

8. Salimos de Rositas (Masquefa)

9. BBP Juniors (Masquefa)

10. Todoimpresion.com (Sant Andreu de la Barca)

11. Niupis FS (El Vendrell/Terrassa)

12. Nox Martorell (amb presència de masquefins)