El Club Excursionista Anoia va organitzar dissabte una cursa d’orientació a Masquefa que va obtenir una molt bona resposta entre els vilatans i vilatanes. Les curses d’orientació transcorren per la muntanya sense cap itinerari prefixat i amb l’obligació que els participants passin per uns controls assenyalats sobre el mapa. (Cliqueu aquí per consultar les classificacions)

L’objectiu de la iniciativa era fomentar la pràctica d’aquesta modalitat esportiva entre els masquefins i masquefines, segons que expliquen els organitzadors, i a la vegada aconseguir que els participants gaudissin d’una estona entretinguda. La presència de participants veterans va permetre als debutants adquirir certa experiència en aquesta activitat.

La cursa d’orientació va constar de tres circuits diferents: un de 9,1 quilòmetres, un altre de 7,2 quilòmetres, i una cursa urbana per a participants d’entre 10 i 14 anys.

El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Masquefa, Enrique Gómez, va lliurar els trofeus als guanyadors de les tres categories.

El Club Excursionista Anoia valora molt positivament l’experiència i assegura que la bona acollida que va tenir entre els vilatans i els vilatanes els anima a organitzar-ne una nova edició.