El Club Excursionista Anoia va tancar, el dissabte 6 de juny, en el marc de la Fira de la Infància i la Joventut, una nova edició del concurs FotoFlash amb la resolució del jurat i el lliurament dels premis als guanyadors.

Aquest any l’activitat que va organitzar el club amb motiu del concurs, el mes d’abril, va ser una sortida a Sant Martí Sarroca, on els participants van gaudir d’una caminada pel Congost de les Valls i van visitar el Castell dels Santmartí i les Caves Rovellats, escenaris ideals per fer les seves fotografies. A més, la convocatòria d’aquest 2015 va presentar una novetat important. I és que al FotoFlash –en què els participants lliuren les fotos que han fet tot just acabada l’activitat- s’hi va sumar també un segon concurs, el FotoFlashRETARD, que donava uns dies més per retocar i presentar les imatges.

Durant la Fira de la Infància i la Joventut, el Club Excursionista Anoia va instal·lar un doble estand: un amb tot tipus d’informació turística i excursionista i un altre on s’exposaven 34 fotografies finalistes dels concursos FotoFlash (25 imatges) i FotoFlashRETARD (9 fotos), entre les 1.311 que s’hi van presentar.

Durant tota la jornada els visitants van poder visitar l’exposició i votar la millor fotografia. D’aquestes votacions en van sortir el premi popular.

A la tarda es va celebrar la resolució final de les millors fotografies de cada modalitat (FotoFlash i FotoFlashRETARD) per part del jurat, format per Manel Caballé i Josep Gumà, membres de l’Associació Fotogràfica d’Igualada.

Guanyadors

FOTOFLASH
(fotografies sense possibilitat de retoc)

● 1r Premi: Lídia Terol (amb Nuna-2)
● 2n Premi: Xavi Prieto (amb Viper-1)
● 3r Premi: Mari Paz Ardiaca (amb Gran Reserva-3)
● Premi jurat popular: Víctor Díez (amb Victu-1)

FOTOFLASHRETARD
(fotografies amb retoc)

● 1r Premi: Juan Antonio López (amb Photosmias-12)
● 2n Premi: Mari Paz Ardiaca (amb Gran Reserva-11)
● 3r Premi: Àngel Prieto (amb Forest-12)
● Premi jurat popular: Juan Antonio López (amb Photosmias-10)

Els premiats van rebre un trofeu, uns vals d’impressió per ampliació de fotografies i una ampolla de cava.