Entre les propostes hi ha activitats artístiques, culturals, de lleure, esportives i en família; i activitats organitzades per les AMPA/AFA i altres entitats del municipi. Descarrega’t aquí el programa d’activitats.

L’Ajuntament de Masquefa, juntament amb diverses entitats del municipi, organitzen un curs més activitats perquè els infants de la vila de 0 a 12 anys gaudeixin practicant un esport, facin activitats artístiques i culturals, i participin en activitats en família. Les inscripcions es poden fer a partir d’aquest mes de setembre.

Les propostes que realitzen els infants en el seu temps lliure també són molt importants pel seu desenvolupament com a persones, són un element de cohesió social i permeten conciliar la vida laboral i familiar. Amb aquest programa, doncs, es vol aconseguir ampliar les activitats formatives dels infants de Masquefa fora dels horaris escolars.

La nova edició de la Guia d’activitats per a infants de 0 a 12 anys inclou propostes extraescolars artístiques, culturals, de lleure, esportives i en família. D’altra banda, qui també participen activament de les activitats extraescolars són les AMPA/AFA dels diferents centres educatius de Masquefa, que ofereixen diverses propostes al llarg de tot el curs.

Tota la oferta d’activitats es pot consultar aquí.