L’Ajuntament ofereix nous cursos formatius per a persones adultes durant els mesos de setembre, octubre, novembre i desembre. Consulta aquí la guia formativa amb l’oferta completa de cursos.

L’Ajuntament de Masquefa manté el seu ferm compromís amb l’impuls de projectes i activitats encaminades a millorar les competències tan personals com professionals dels masquefins. En aquesta línia, el consistori ofereix per al darrer quadrimestre del 2019 una nova oferta de cursos formatius dirigits a persones adultes.

La Guia Formativa inclou per als mesos de setembre, octubre, novembre i desembre una variada oferta de cursos en els àmbits de Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC), ocupació i empresa; entre ells, i com a grans novetats, els tallers “Finances bàsiques per emprenedors”, “Vull ser autònom/a: què puc fer amb el certificat digital?”, “Kit bàsic de comunicació per donar a conèixer el teu negoci” o “T’apuntes a fer un escape room? Descobriràs les teves competències professionals”.

El programa ja es troba disponible en versió digital als webs de l’Ajuntament i del CTC; i en format paper, a les dependències municipals i forns de pa. Per a més informació sobre els cursos i les inscripcions us podeu adreçar presencialment al CTC (Av. Catalunya, 60), a través del telèfon 93 772 78 28 o enviant un correu electrònic a l’adreça ctc@masquefa.net.

Dona’t una oportunitat de nou!

La Guia, finalment, també inclou informació sobre el projecte “Dona’t una oportunitat de nou!”; un programa impulsat pels ajuntaments de Masquefa i Piera, amb l’ajut de la Diputació de Barcelona, i que entre els mesos de setembre i desembre de 2019 oferirà formacions adreçades a dones en situació d’atur amb experiència i/o formació com a administratives.

Entre les diverses formacions hi ha un curs de comptabilitat informatitzada, un curs d’anglès inicial, un curs de community manager, taules rodones, speed dating’s o els tallers “La feina a l’administració pública. Prepara oposicions” i “Motivació i empoderament”. Les inscripcions per als diferents cursos es podran realitzar a partir del 26 d’agost fins el 19 de setembre al Servei d’Ocupació de Masquefa i al Servei d’Ocupació Local de Piera.