La regidoria de Cultura organitza el I Concurs de Fotografia Instagram Masquefa 2016, que té com a temàtica la meteorologia i fenòmens atmosfèrics al municipi. El concurs està obert a tothom.

Bases del concurs

OBJECTIU: fer un recull d’imatges de Masquefa pel proper calendari 2017 que edita cada any l’Ajuntament de la vila.

TEMÀTICA: “fenòmens atmosfèrics a Masquefa”. Les imatges que s’hauran d’etiquetar han de ser exclusivament relacionades amb la meteorologia i fenòmens atmosfèrics a Masquefa (pluja, llamps, tempesta, vent, calamarsades,….). A la foto hi ha de figurar algun element identificatiu del municipi (muntanyes de Montserrat, campanar església, Cementiri Vell,…), i no hi pot figurar cap persona.

XARXA SOCIAL: totes les fotografies per participar al concurs s’hauran de penjar a la xarxa social Instagram amb l’etiqueta #FotoMasquefa16

PARTICIPANTS: poden participar tots els usuaris de la xarxa social Instagram. Cada participant pot pujar tantes imatges com vulgui dins de les dates establertes en el concurs i sempre seguint la temàtica del mateix, responsabilitzant-se totalment de que no existeix drets de terceres en les fotos presentades.

TERMINI DE PRESENTACIÓ DE LES IMATGES: el concurs romandrà obert fins el 16 d’octubre de 2016. No s’admetran fotografies passat aquest termini.

FORMAT: les fotografies s’hauran de presentar en format horitzontal per tal de poder ser publicades en el calendari del 2017. És condició indispensable que estiguin fetes durant aquest 2016 i no hagin estat premiades en cap altre concurs.
JURAT: estarà format per masquefins experts relacionats amb el món de la fotografia i l’art, i tindran en compte la qualitat artística de la fotografia i l’originalitat.

ELS GUANYADORS: el jurat farà una primera selecció de fotografies finalistes (màxim 50) abans del veredicte. Els finalistes seran contactats a través d’un missatge a la seva fotografia. Pujar les fotografies amb l’etiqueta #FotoMasquefa16 implica el permís perquè l’Ajuntament es posi en contacte amb els finalistes.

VEREDICTE: s’emetrà públicament el 26 de novembre de 2016 a les 12.00 h a la Biblioteca, dins la festivitat de Sant Eloi.

EXPOSICIÓ DE FOTOGRAFIES: totes les fotografies presentades seran exposades durant les festes de Nadal i Reis a la Biblioteca de Masquefa.

PREMIS: 1r PREMI: 100 € 2n PREMI 75 € 3r PREMI 50 € . De totes les fotografies presentades se’n seleccionaran 13 per a l’edició del calendari 2017.

Informació Addicional

La presentació de fotografies aspirants al premi pressuposa l’acceptació d’aquestes bases i dels drets i obligacions que se’n derivin, així com l’acceptació de totes les condicions d’Instagram. Les podeu consultar a instagram.com/legal/terms. No s’acceptaran fotografies amb continguts contraris al dret a l’honor, a la intimitat personal i familiar o a la pròpia imatge de les persones, ni cap altre amb continguts que siguin contraris a la legalitat vigent. L’ Ajuntament de Masquefa es reserva el dret de desqualificar les imatges que es considerin inoportunes. Els autors de les fotografies cedeixen a l’Ajuntament de Masquefa, sense limitació alguna, tots els drets de propietat intel•lectual sobre els treballs presentats. L’Ajuntament de Masquefa no es responsabilitza de les possibles pèrdues de dades degut al mal funcionament de Instagram o internet. Qualsevol aspecte no previst en les bases serà resolt per l’organització i el jurat. 

Per a més informació podeu trucar al 93 7725030 (Cultura).