L’Ajuntament felicita al jove esportista masquefí per la seva destacada actuació.

El jove palista masquefí Ignasi Bueno, jugador del Masquefa Tennis Taula Club, ha estat un dels protagonistes aquest mes de maig dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya (JEEC) 2016-2017, que han comptat amb la participació de 180.000 nens i nenes provinents d’arreu del país.

Bueno ha aconseguit la medalla de bronze durant la Final Territorial ACTEB; un reconeixement merescut i un premi al talent i al treball demostrat al llarg de tota la competició. En aquest sentit, l’Ajuntament de Masquefa felicita al jove esportista per aquest resultat i li desitja molta sort i èxits en les pròximes competicions.

Els Jocs Esportius Escolars de Catalunya (JEEC) és un programa de promoció esportiva establerta pel Consell Català de l’Esport de la Generalitat de Catalunya i organitzada pels consells esportius de Catalunya. Els JEEC estan dirigits als esportistes en edat escolar de Catalunya i l’objectiu principal és el foment de la pràctica esportiva com a eina educativa, participativa i convencional del màxim número de joves escolars.