Iguana ha connectat la primera empresa del polígon La Pedrosa de Masquefa a la xarxa de fibra òptica que l’operador de telecomunicacions de l’Anoia està desplegant al municipi. Es tracta de l’empresa ElectroAD dedicada a la fabricació de bombes de pressió i de diafragma i que compten amb punts de distribució i comercialització arreu del món. Per donar la benvinguda a ElectroAD al món de la fibra òptica, l’alcalde de Masquefa, Xavier Boquete, i el responsable d’Iguana a Masquefa, David Oller, van visitar l’empresa per copsar, de primera mà, les millores que els ha suposat una connexió a Internet de qualitat.

Per l’alcalde, les grans operadores “no pensen en el teixit productiu que necessita unes infraestructures que li són vitals i són només les empreses locals, arrelades al territori, que s’adapten a les necessitats i les que acaben aportant solucions. És per això que els ajuntaments hem de donar suport a aquestes empreses com és el cas d’Iguana, amb qui ja vam signar una conveni de col•laboració que ens beneficia a tots i sobretot, al teixit productiu”. L’alcalde també va destacar el tracte de proximitat que ofereix Iguana.

Per la seva banda, David Oller, soci fundador d’Iguana, va assegurar que “estan contents i orgullosos d’ajudar a les empreses de la zona a ser més competitives en el terreny de les telecomunicacions”. Oller també va destacar les mancances que tenia en matèria de telecomunicacions el polígon de Masquefa i que, amb el desplegament de fibra òptica d’Iguana, comencen a resoldre’s.

Els responsables de l’empresa es van mostrar “molt contents” amb les presentacions de la fibra i van assegurar haver notat un canvi important.

Iguana ja té bona part de la xarxa de fibra òptica pròpia desplegada al nucli urbà i ja hi ha particulars i negocis de la zona connectats. També té desplegada la fibra òptica al polígon La Pedrosa i hi ha diverses empreses interessades i en procés de tramitar l’alta i la connexió.