La sol·licitud s’ha de presentar a masquefa.cat/tramits abans del 12 d’abril. Les normes i requisits a complir es poden consultar a través d’aquest enllaç.

Les llibreries i floristeries que tinguin interès a instal·lar parades de roses o llibres el proper 23 d’abril amb motiu de la Diada de Sant Jordi d’aquest 2024 hauran de presentar una sol·licitud a l’Ajuntament de Masquefa mitjançant la seu electrònica de la vila: masquefa.cat/tramits abans del 12 d’abril.

Només s’autoritzaran als titulars dels comerços, als representants de les entitats o associacions amb seu a Masquefa. Així mateix, els comerços hauran de tenir declarada l’activitat de venda de flors o de venda de llibres en el Cens d’Empresaris, Professionals i Retenidors (model 036 de l’Agència Tributària). Per a les entitats sense ànim de lucre, degudament inscrites al Registre Municipal d’Entitats i Associacions de Masquefa (RMEAM), només se’ls permetrà vendre objectes relacionats amb la promoció de l’entitat. No se’ls permetrà vendre roses, ni llibres que tinguin normalitzada la seva venda a les llibreries a no ser que siguin llibres editats per la mateixa entitat. La taxa corresponent serà de 0€ pels comerços i entitats autoritzades.

L’Ajuntament de Masquefa facilitarà infraestructura –taules, cavallets i cadires- als comerços, entitats o associacions autoritzats; no s’autoritzarà més de 4 taules per comerç o entitat. Tindran prioritat d’elecció d’espai els comerços dedicats a la venda de flors o de llibres, ocupant les associacions i entitats la resta d’espais, sempre que tinguin l’autorització municipal corresponent.

Les normes i requisits a complir per tal de poder instal·lar parades es poden consultar a través d’aquest enllaç.