Les tres escoles de la vila participen enguany al projecte. A inicis d’abril, van rebre el CIF de les diferents cooperatives, el tràmit necessari per posar-se en marxa.

En aquest curs, les tres escoles de Masquefa i La Beguda, Vinyes Verdes, Font del Roure i El Turó, participen en el projecte CuEmE, dedicat a fomentar la cultura emprenedora a lescola. Els alumnes de 5é i 6é de lEscola Vinyes Verdes han creat la cooperativa Vinyes Verdes Talent Show per tal dorganitzar un concurs de talents previst pel 31 de maig, a les 17:15 h, a lEnvelat de La Beguda Alta. Destinaran el 25% dels beneficis que recaptin a la Fundació dOncologia Infantil Enriqueta Villavecchia. Les entrades es poden adquirir el 28 de maig al mercat setmanal.

Els alumnes de 4t de lEscola Font del Roure han creat les cooperatives Hort Km0 i Producfresc. Lactivitat principal daquestes cooperatives és el cultiu i venda de verdures i hortalisses de lhort escolar: està previst que les venguin l11 de juny al mercat. Destinaran el 20% dels beneficis que recaptin al mercat dels dimarts per fer una donació a l’entitat Animalistes Masquefa.

Els alumnes de 4t de lEscola El Turó han creat les cooperatives Boomerang i La imaginació del Turó. Lactivitat principal daquestes cooperatives és l’organització duna obra de teatre. Les representacions seran el 3 de juny, amb El misteri de la Venus de Racadamde Boomerang, i Tancats al museu, el 4 de juny, de La imaginació del Turó. Les obres començaran a les 15:30. Les entrades es poden aconseguir el 28 de maig al mercat setmanal.

A inicis d’abril, l’alcalde, Roger Vàzquez, acompanyat per Sílvia Mas, tècnica d’Emprenedoria i Empresa, van visitar les escoles de Masquefa i La Beguda per entregar els CIFs als representants de les cooperatives. Per donar a conèixer els seus projectes, representants de les diferents cooperatives van visitar Ràdio Masquefa, també a inicis d’abril. Recupera les entrevistes: https://www.youtube.com/user/radiomasquefa.