Fins al 21 de juliol es poden fer les inscripcions per participar a la primera gimcana popular ‘Masquefa, una vila on viure’, una iniciativa impulsada des del Projecte Educatiu de Vila (PEV) que permetrà als participants conèixer, d’una manera divertida, la història, els costums i tradicions, la cultura, el patrimoni i els espais públics de Masquefa. Es tracta, en definitiva, d’apreciar i valorar la vila i l’entorn on vivim.

Les inscripcions es poden fer fins al 21 de juliol a l’Àrea de Serveis Personals de l’Ajuntament (C/Crehueta, 33) de dilluns a divendres, de 10h a 14h.

Descobrir Masquefa
Aquesta primera gimcana “Masquefa, una vila on viure’ es farà el dissabte 24 de juliol, en el marc de la Festa Major de Masquefa. de les 10 del matí a 2/4 de 2 del migdia. L’objectiu és que els masquefins i masquefines hi participem amb els amics i familiars i descobrim plegats la vila i l’entorn on vivim.

La gimcana “Masquefa, una vila on viure” farà que, per un dia, els participants es traslladin a la Masquefa de l’Edat Medieval. L’activitat s’ambienta en personatges del segle X, quan trobem els primers documents escrits que parlen de Masquefa com a nucli habitat.

Els equips participants faran un viatge fantàstic en el temps i coneixeran com vivien els masquefins i masquefines d’aquesta època.

Els participants es dividiren en equips, integrats per un mínim de 4 persones i un màxim de 10.

Els grups inscrits en la gimcana disposaran d’unes instruccions per moure’s per Masquefa durant tot el matí del dia 24 i poder resoldre i superar les diferents proves, així com presentar-se en els controls que s’habilitaran a diversos punts.
Consulteu les bases i el full d’inscripció a la pàgina web de l’Ajuntament de Masquefa (www.masquefa.cat) i a les dependències municipals.