Fins al 13 de juny es poden fer les inscripcions per al casal d’estiu que durà a terme a Masquefa l’empresa Master Sports per encàrrec de les AMPAs de les escoles El Turó i Font del Roure. La iniciativa compta amb la col·laboració de l’Ajuntament.

Amb el lema “Estiu 2008: esports i diversió”, el casal s’adreça als nens i nenes de 3 a 12 anys, els quals podran gaudir d’activitats esportives i de lleure. Es farà del 23 de juny a l’1 d’agost, i de l’1 al 12 de setembre. Totes les activitats tindran lloc a les instal·lacions del CEIP Font del Roure, a excepció de les sortides i la piscina.

Com fer les inscripcions

Les inscripcions s’han de fer omplint les butlletes que les AMPAs d’aquestes dues escoles han lliurat als infants. Les persones que no tinguin la butlleta poden aconseguir-la a les AMPAs. La inscripció es pot formalitzar personalment a l’AMPA o al fax 93 771 60 60 (de 10 del matí a 2 del migdia).

Les inscripcions es poden fer per setmanes, de dilluns a divendres. Els nens i nenes poden optar entre dos horaris diferents: només de matí (de 9 del matí a 1 del migdia) o dia complet (de 9 del matí a 5 de la tarda). Hi haurà servei de menjador i acollida.

Preus

Els preus s’estableixen per setmanes (de dilluns a divendres). En el cas de l’horari només de matí, és de 46 euros per als socis de les AMPAS, i de 52 per als no socis. En el cas del dia complet, és de 56 euros per als socis i de 63 per als no socis. En el moment d’inscriure’s es paga l’assegurança (4 euros). El servei de menjador costa 30 euros setmanals (6,5 euros el tiquet diari), i el d’acollida 18 euros setmanals (4 euros el tiquet diari).

S’aplica un descompte del 10% per cada nen a partir de quatre setmanes o més. També hi ha descompte del 10% pel segon germà i successius. Els descomptes són acumulables. Aquests descomptes s’apliquen sobre el preu de l’activitat, no s’apliquen al servei de menjador, acollida ni assegurança.

El 50% de l’import es pagarà per tramesa bancària la setmana de fer la inscripció, i el 50% restant també per tramesa bancària la primera setmana d’activitat.

Reunió informativa amb els pares i mares

El dia 11 de juny es farà una reunió informativa amb els pares i mares per explicar-los el funcionament d’aquestes estades d’estiu. La reunió es farà a les 8 de la tarda al CEIP Font del Roure.

Per a més informació, podeu trucar al 93 771 60 60, al 607 163 079 (Jordi Serra) o al 609 257 095 (Jordi Olivella). També es pot escriure al correu electrònic jordi.serra@mastersport.es

Activitats

A càrrec de monitors titulats, el casal preveu activitats esportives i de lleure, amb programacions específiques segons les edats. També es faran excursions i activitats complementàries, acampada nocturna, piscina, jocs d’orientació i gimcanes, jocs de sobretaula i una gran festa final de curs, entre d’altres activitats.