L’experiència i les competències adquirides al llarg de la trajectòria personal i professional són un valor afegit a l’hora de fer-se emprenedor i tirar endavant el propi projecte empresarial. Si tens més de 40 anys, i estàs pensant en emprendre la teva pròpia idea de negoci no et pots perdre el curs ‘Emprenedors +40 anys: per què és un bon moment?’, que es farà aquest mes de juny al Centre Tecnològic Comunitari de Masquefa.

Organitzat per l’Ajuntament, i subvencionat per la Diputació de Barcelona, el curs és gratuït i constarà de dues sessions de tres hores de durada cadascuna, que es faran els dies 11 i 12 de juny de les 10 del matí a la 1 del migdia. El curs s’adreça a totes les persones majors de 40 anys de Masquefa i també d’altres municipis que vulguin crear una empresa o desenvolupar una idea de negoci.

‘Emprenedors +40 anys: per què és un bon moment?’ anirà a càrrec de FOCUS Consulting & Management. En la primera sessió s’ajudarà els assistents a identificar les competències adquirides durant la trajectòria personal i professional, a avaluar-les i a entrenar-les. També es treballarà el procés de decisió de posada en marxa de la idea de negoci.

Entre altres continguts, s’hi tractaran els motius per emprendre més enllà dels 40, el valor de l’experiència i la transferència de coneixements, el repte de la motivació, els contacte (networking) i les competències de l’emprenedor major de 40 anys.

En la segona sessió es visualitzaran les competències clau per emprendre amb èxit i s’analitzaran diferents experiències de persones que han iniciat el seu negoci amb més de 40 anys, amb 10 casos.

Les inscripcions ja estan obertes i es poden fer fins al dimecres 10 de juny presencialment al Centre Tecnològic Comunitari de Masquefa (avinguda Catalunya, 60) o bé de manera online a www.ctc.masquefa.net/formacio.