Fins al 6 de febrer estan obertes les inscripcions per anar el dia 26 de febrer a veure l’espectacle ‘Mar i Cel’, de la companyia Dagoll Dagom, al Teatre Victòria. Les persones interessades poden fer les inscripcions a l’Ajuntament, de dilluns a divendres. Les places són limitades. El preu és de 42 euros i inclou el viatge en autocar, l’entrada a l’espectacle i un entrepà. El 26 de febrer, l’autocar sortirà de davant de l’Ajuntament a 2/4 de 7 de la tarda.

La companyia Dagoll Dagom, que aquest any arriba al seu 40è aniversari, ha volgut recuperar aquest espectacle que ha estat central a la seva història. Va ser creat l’any 1988, i remuntat el 2004.

L’obra d’Àngel Guimerà és una història de pirates i cristians tancats dins d’un vaixell perdut enmig del mar; una perfecta metàfora del món, els habitants del qual seguim entestats en fer-nos la guerra, odiar-nos i destruir-nos. És també la història d’un amor impossible, degut a la pertinença de cada un dels dos enamorats a uns mons històricament irreconciliables, enfrontats pel passat, per la religió i per la impossibilitat de bastir un futur conjunt. I tot això, vehiculat amb les paraules justes de Xavier Bru de Sala i la meravellosa música d’Albert Guinovart.