El Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) de la Generalitat ha atorgat una subvenció de 12.393€ per a la realització d’un curs subvencionat d’anglès A2 adreçat preferentment a persones en situació d’atur, amb l’objectiu que puguin potenciar el seu currículum i, d’aquesta manera, incrementar les opcions de trobar feina.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El curs d’anglès A2 de 170 hores lectives, permet als alumnes que el superen obtenir un diploma d’assistència i aprofitament reconegut per la Generalitat. Pel que fa a les sortides professionals, la persona participant adquirirà competències concretes del nivell A2 en l’idioma anglès. Per poder optar a fer aquesta formació cal tenir més de 16 anys, així com un nivell acadèmic mínim de segon curs d’Educació Secundària Obligatòria (ESO) o equivalent a efectes acadèmics. A més, els aspirants han de tenir un nivell d’anglès A1 acreditat o contrastable per una prova de nivell. El curs començarà el 29 de desembre de 2016 i s’allargarà fins al mes d’abril de 2017, l’horari serà de 14:30 h. a 17 h.

A tenir en compte que aquesta acció de formació s’adreça prioritàriament a persones treballadores en situació d’atur demandants d’ocupació (DONO), que han de ser com a mínim el 70% dels participants, sens perjudici de la participació de persones treballadores ocupades. Tant les persones desocupades com les ocupades han d’estar inscrites al Servei d’Ocupació abans d’iniciar l’acció formativa.
Preinscripcions obertes

Totes les persones interessades en realitzar aquest curs ja poden fer les preinscripcions al Centre Tecnològic Comunitari (CTC) de Masquefa (Avinguda Catalunya, 60) per entrar en el procés de selecció dels alumnes. Cal portar la documentació que acrediti el compliment dels requisits d’accés (estar inscrit al SOC, titulació, etc…). Més informació al 93 772 78 28.