L’assessorament en l’àmbit educatiu, laboral i sanitari se suma a les múltiples propostes formatives i lúdiques a través de les xarxes socials. Per a seguir el seu compte a Instagram, podeu clicar aquest enllaç o cercar @casaljovemasquefa. En el cas de Facebook, podeu accedir al perfil a través d’aquest link.

Tot i el període d’excepcionalitat per la crisi sanitària generada per la pandèmia de la Covid-19, la Regidoria de Joventut no s’atura per atendre les necessitats i propostes dels nois i noies de Masquefa. D’aquesta manera, des del Casal de Joves de Masquefa han potenciat encara més la seva presència a xarxes socials per assegurar espais de diversió i desenvolupament personal. En aquest sentit, l’Ajuntament informa que el servei d’assessorament continua operatiu de manera telemàtica a través del telèfon 671 06 09 76, oferint suport i ajut en relació amb totes les temàtiques que preocupen el col·lectiu juvenil, com l’àmbit acadèmic, laboral, habitatge, salut i lleure, entre d’altres.

Aquest servei d’assessorament del Casal de Joves es complementa, a més, amb el servei d’assessoria acadèmica que també presta el Consell Comarcal de l’Anoia. Per a més informació podeu consultar el següent enllaç o trucar al telèfon 679 964 669.

També s’han fixat nous horaris per als tallers en directe a través del seu canal a Instagram: tindran lloc els dimarts i divendres, a les 17 hores, evitant així que les activitats proposades coincideixin amb les classes online de l’institut. A més, amb l’objectiu de facilitar la realització dels tallers, tots ells requereixen material bàsic que tothom acostuma a tenir o material fàcil d’aconseguir a les botigues obertes del municipi. Tot i que les activitats es realitzen en directe per tal que els joves puguin resoldre els seus dubtes en temps real, també queden enregistrats a Instagram TV (IGTV) perquè els puguin consultar quan ho desitgin. Es poden consultar aquí.

La participació dels joves masquefins, essencial!

El Casal de Joves de Masquefa es manté sempre obert a escoltar propostes dels veïns i veïnes per fer activitats, i també al fet que siguin els mateixos joves els encarregats d’impartir-les i dinamitzar-les a través del canal oficial d’Instagram. De fet, el recital de poesia de Sant Jordi i la tertúlia sobre cinema van ser guiades per joves i van tenir molt bona acceptació.

Des de l’Instagram @casaljovemasquefa s’ofereix informació diària amb novetats d’última hora sobre educació, ofertes de feina i temes de salut, així com altres continguts enfocats al lleure com concursos o enigmes. Per contactar-hi davant qualsevol consulta o dubte, les persones interessades es poden adreçar a la Regidoria de Joventut a través d’aquests canals: