De l’11 al 13 d’agost, l’Associació Cultural i Recreativa El Maset organitza diferents activitats lúdiques, culturals i esportives per commemorar la festivitat. Comparteix la Festa Major a les xarxes socials amb l’etiqueta #FMElMaset17.

Divendres 11 d’agost, El Maset donarà el tret de sortida a la seva Festa Major d’aquest 2017. Per endavant, tres intensos dies de festivitat i retrobament per commemorar aquesta celebració tan especial. L’Associació Cultural i Recreativa El Maset, amb la col·laboració i el suport de l’Ajuntament de Masquefa, ha dissenyat enguany un programa complet i variat amb propostes esportives, lúdiques i culturals per a tots els públics.

La #FMElMaset17 començarà divendres al migdia amb el tradicional “chupinazo”. A partir d’aquí, i fins diumenge 13 d’agost, seguiran múltiples activitats al llarg de tota la jornada i fins ben entrada la matinada; com ara música en directe, esports o activitats infantils.

L’Ajuntament felicita a l’Associació Cultural i Recreativa El Maset per l’impuls d’una nova programació de Festa Major de primer nivell i convida als veïns a gaudir-ne plenament i a compartir la festivitat a les xarxes socials amb l’etiqueta #FMElMaset17.