Les propostes pel 2019/2020 van dirigides a nens i nenes de 0 a 12 anys i les inscripcions es poden fer des d’aquest mes de setembre. Descarrega’t aquí el programa d’activitats.

L’Ajuntament de Masquefa, juntament amb diverses entitats del municipi, organitzen un curs més activitats per a què els nens i nenes de la vila de 0 a 12 anys gaudeixin practicant un esport, facin activitats artístiques i culturals, i participin en activitats en família. Les inscripcions es poden fer a partir d’aquest mes de setembre.

Les activitats que els nens i nenes realitzen en el seu temps lliure també són molt importants pel seu desenvolupament com a persones, són un element de cohesió social i permeten conciliar la vida laboral i familiar. Amb aquesta proposta, es vol aconseguir ampliar les activitats formatives dels infants de Masquefa fora dels horaris escolars.

La nova edició de la Guia d’activitats per a infants de 0 a 12 anys inclou propostes extraescolars artístiques i culturals, com és el cas de l’aula de música, el ball de bastons, els diables, la xaranga, el curs de dibuix i pintura o l’escola d’anglès i francès. També hi ha un grapat de propostes esportives, entre les quals s’ofereixen classes de natació, futbol sala, tennis, zumba, bàsquet, patinatge artístic o futbol entre d’altres. A banda també es preveuen activitats familiars, que tindran lloc per la Castanyada, la festa de Sant Eloi, les Festes de Nadal, el Carnaval o  la Festa Major petita de Sant Isidre.

D’altra banda, qui també participa activament de les activitats extraescolars són les AMPA dels diferents centres educatius de Masquefa, que ofereixen diverses propostes al llarg de tot el curs. Finalment, també s’ha programat un servei d’acompanyament a infants, joves i famílies en el que s’ofereixen programes terapèutics i socioeducatius de consultoria i orientació familiar. Poden sol·licitar aquest servei les famílies amb infants de 0 a 18 anys i els joves a partir de 16. Cal demanar cita prèvia al 663 703 079 o al sijofmasquefa@eduvic.coop.