Del 3 al 28 d’octubre l’Ajuntament obre a la població una nova convocatòria d’ajudes econòmiques per sufragar les despeses generades en la realització dels estudis després de l’ESO.

L’Ajuntament de Masquefa referma el seu compromís en l’impuls de l’educació i en la millora de les eines que permetin als joves del municipi desenvolupar la seva formació acadèmica. Per tot plegat, aquest mes d’octubre la regidoria de Joventut i Participació Ciutadana obre una nova convocatòria de beques dirigida als estudiants residents a la vila i que cursin estudis oficials de grau universitari, diplomatura o llicenciatura, cicles formatius de grau mitjà (CFGM), cicles formatius de grau superior (CFGS), Batxillerat (BTX), ensenyaments professionals de música i dansa i estudis artístics superiors a Catalunya.

Les sol·licituds per obtenir aquestes ajudes econòmiques es poden presentar del 3 al 28 d’octubre a la recepció de l’Ajuntament, de dilluns a divendres (de 9 h. a 14 h.) i els dijous (de 17 h. a 19 h.). Per optar a la beca cal emplenar el formulari i presentar la documentació necessària. Fora del termini establert no s’admetran sol·licituds per a la present convocatòria. Les bases de la convocatòria i tota la informació la podeu trobar a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) de l’Ajuntament (c/Major 93) i al web municipal www.masquefa.cat. Si teniu qualsevol dubte podeu contactar amb la Regidoria de Joventut al telèfon 93 772 50 30 o enviant un correu electrònic a l’adreça joventut@masquefa.net.