Ja tens la disfressa a punt? No! Doncs afanya’t, perquè el Carnaval ja és aquí. Aquest dissabte, 8 de març, el Rei Carnestoltes tornarà a ser a Masquefa per fer-nos embogir a tots, en el dia en què tot (o gairebé tot) s’hi val!.

El Carnaval, que cada any fa sortir al carrer un gran nombre de masquefins, començarà a 2/4 de 7 de la tarda amb la gran rua de comparses i carrosses que serpentejarà els carrers de la vila i els omplirà de colors, llum i música. A més dels grups, també s’hi podran afegir tot els masquefins que vulguin participar-hi a títol individual. Només hi ha dues condicions: anar disfressat, i tenir moltes ganes de passar-s’ho bé. Les carrosses i comparses s’hauran de concentrar, mitja hora abans de l’inici, a l’avinguda de la Línia.

La rua finalitzarà el seu recorregut a la Sala Polivalent de La Fàbrica Rogelio Rojo, on a les 8 de la tarda començarà una festa i ball de disfresses en què es donaran a conèixer els guanyadors del concurs de carrosses i comparses i del concurs d’aparadors i comerços disfressats.

Però ja sabeu que Carnestoltes, el Rei més esbojarrat, no en té mai prou. Per això la regidoria de Joventut ha organitzat també un ball de disfresses nocturn, que a partir de la mitja nit portarà la gresca i la disbauxa de nou a la Sala Polivalent.

Masquefa ja va estrenar la celebració del Carnaval diumenge passat, amb una sessió especial del balls populars que organitza la regidoria de Cultura. Tots els que hi van anar disfressats van tenir l’entrada gratuïta.