El cinquè Duatló Vila de Masquefa, que es disputarà el diumenge 13 d’abril, entra ja en el compte enrere. Les inscripcions continuen obertes i es poden fer, de manera online, mitjançant el portal Runedia (www.runedia.com), el web més complet en informació i difusió de curses. El preu de la inscripció és de 15 euros. També hi ha la possibilitat d’apuntar-se a aquest original prova que combina la carrera i la bicicleta de muntanya el mateix dia de la cursa, sempre que quedin places vacants. En aquest cas hi ha un recàrrec de 5 euros. Les places estan limitades a 150 participants.

Organitzat pel Club Excursionista Anoia, aquest cinquè Duatló Vila de Masquefa arriba amb novetats destacades. Així, per exemple, s’incrementa el nivell de duresa del recorregut: els atletes hauran de cobrir 2 quilòmetres inicials de carrera, 22 quilòmetres en bicicleta de muntanya, i uns altres 5 quilòmetres finals, altre cop de carrera. A més, el CEA ha inclòs el seu tradicional concurs de fotografia ‘FotoFlash’ en el programa de la cursa. El duatló serà el tema únic del concurs per a tots aquells que s’animin a fer fotos durant el matí del 13 d’abril.

La prova és oberta a totes les persones majors de 16 anys, i consta de categoria masculina i femenina. La concentració, la sortida i l’arribada, es farà a la rotonda on conflueixen els carrers M. Leònie Mirapeix i Ametllers, al costat de l’escola Font del Roure. La recepció dels atletes està fixada a•3/4 de 9 del matí i les inscripcions es tancaran a les 10. Els corredors sortiran a 1/4 d’11 i el límit d’arribada és a 2/4 d’1 del migdia. Hi haurà premis per als tres primers classificats de cada categoria, i també al primer classificat masquefí de cada categoria.

El Club Excursionista Anoia fa una crida a tots els qui vulguin donar un cop de mà a la prova fent de voluntaris i ajudant en l’organització i el desenvolupament de la cursa. També demana la implicació de les empreses i establiments, perquè contribueixin a fer més lluïda la competició aportant productes, objectes, serveis i descomptes per obsequiar i sortejar entre els atletes participants i els voluntaris.

Podeu contactar amb el club escrivint al correu electrònic ceanoia@hotmail.com, o adreçant-vos a la seva seu (C/ Crehueta, 33) els divendres de 7 de la tarda a 9 del vespre. Aquest mateix dia, i en aquest mateix horari, també podeu posar-vos en contacte amb el CEA trucant al 93 772 67 20.

(Més informació sobre el duatló)

A www.amasquefa.com/clubexcursionistaanoia hi trobareu també tota la informació de la cursa i les bases del concurs de fotografia FotoFlash.