La Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament ha donat suport a la iniciativa.

El passat 8 d’abril l’Institut de Masquefa va organitzar una jornada reivindicativa entorn de la igualtat i la prevenció de les violències masclistes, a través de diferents activitats i iniciatives on tots els cursos han estat implicats.

La construcció de l’acció neix d’una fase prèvia d’aprenentatge de conceptes i continguts, i de reflexió, a través de tallers realitzats per l’alumnat de 2n d’ESO, i des dels quals s’ha donat contingut i construït moltes de les propostes d’aquesta jornada.

Aquests tallers i la jornada posterior són fruït del treball iniciat per l’equip docent de l’institut, al qual ha donat suport la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament, i que ha comptat amb l’acompanyament de les entitats Plataforma unitària contra les violències de gènere i Cúrcuma.

La formació dels joves entorn de la igualtat de drets entre dones i homes, el respecte per la diversitat sexual i de gènere, i l’erradicació de les violències masclistes, és una de les línies d’actuació de la Regidoria d’Igualtat i totalment compartida pels centres educatius del municipi.