L’equip capelladí K-peones va ser el guanyador d’una nova edició, la vintena, de les 24 Hores de Futbol Sala de Masquefa, organitzades pel Futbol Sala Espardenya amb la col·laboració de l’Ajuntament. Setze equips de l’Anoia i d’altres localitats de l’àrea d’influència de Masquefa van prendre part aquest any en aquest popular torneig, que es va jugar entre divendres i dissabte passat. La iniciativa permet als afeccionats gaudir durant un dia sencer, de manera ininterrompuda, de l’espectacle del futbol sala.
 
El K-peones va emportar-se el torneig en derrotar a la final l’Olenet 2005 SL (d’Olesa de Montserrat) per 5 gols a 3. El campió va ser obsequiat amb una estada de cap de setmana a la Costa Brava.
 
Dos equips amb jugadors de Masquefa, el Ca L’Horacio i el Destellos masquefinos, van caure a les semifinals. El Ca l’Horacio, amb cinc components del Futbol Sala Espardenya, es va veure superat per l’Olenet; mentre que el Destellos masquefinos, amb jugadors del primer equip de futbol, va caure davant el campió K-peones.
 
Homenatge al capità de l’Espardenya
Durant les 24 Hores de Futbol Sala també es va disputar un partit d’homenatge al capità del Futbol Sala Espardenya, Juan Fraile, que aquesta temporada es retira després d’una llarga trajectòria en l’equip masquefí.
 
Fraile ha estat un dels pilars de l’Espardenya i una peça clau en la brillant temporada de l’equip, que ha guanyat la Lliga Nacional Catalana i ha aconseguit, així, una plaça per jugar una competició europea per primera vegada en la seva història. En el partit d’homenatge, els masquefins van enfrontar-se al Can Collàs.
 
A més, també es va jugar un partit d’alevins entre un equip format per jugadors de Masquefa i l’equip de l’escola del Barça.