El Futbol Sala Espardenya està més a prop que mai d’obtenir el títol de Lliga de la màxima categoria catalana. L’equip de Masquefa s’ha classificat per disputar la gran final, després d’haver eliminat en les semifinals al difícil Futbol Sala La Garriga. Si l’Espardenya guanya la Lliga jugarà una competició europea per primera vegada en els seus disset anys d’història.

Dissabte, tots al pavelló!

L’Espardenya es jugarà el títol de Lliga, a doble partit, davant el Ripoll, el guanyador de l’altra semifinal. El partit d’anada es disputa aquest dissabte, 17 de maig, a dos quarts de 9 del vespre, al pavelló de Masquefa.

El suport de l’afició local, que ha d’omplir el pavelló de gom a gom, pot ser decisiu per conduir els masquefins a una victòria que els permeti afrontar amb garanties el partit de tornada. Aquest últim partit es jugarà el dissabte 24 de maig a la pista del Ripoll.

El Futbol Sala Espardenya no podrà comptar tampoc en aquesta ocasió amb un dels seus jugadors més importants, Rafa García, que s’està perdent aquesta recta final de la temporada per culpa d’una lesió. De tota manera, l’equip afronta el compromís amb molta moral.

Una temporada brillant

L’accés a la final és la justa recompensa a la brillant temporada que està fent l’Espardenya. L’equip de Masquefa va acabar la lliga regular en la tercera posició, i posteriorment va eliminar el Guardiola de Berguedà en els vuitens de final, al Vandellòs-Hospitalet en els quarts, i al Futbol Sala La Garriga en les semifinals.