L’alegria i certa nostàlgia van envair dissabte l’Escola Bressol Municipal La Baldufa. La festa del seu desè aniversari va reunir mestres, alumnes i famílies que hi estan o hi han estat vinculats durant aquests primers deu anys d’activitat.

Tots plegats van recordar els inicis de l’escola i van fer memòria d’alguns dels capítols més destacats d’aquesta dècada en funcionament mitjançant una exposició fotogràfica. També es va fer un taller en què els nens i nenes van poder confeccionar les seves pròpies targetes de felicitació del desè aniversari. A més, es van pintar les cares amb originals baldufes en un taller de maquillatge.

A la festa del desè aniversari tampoc no hi va faltar el pastís. Això sí, va ser un pastís especial, de grans dimensions i fet amb cartró. La dolçor la va posar una xocolatada que estava per llepar-se els dits.

Grans i petits també van deixar un record inesborrable de l’aniversari en una paret exterior del recinte. Hi van pintar un mural ple de baldufes que anteriorment havien esbossat els alumnes de l’Associació Artística Missatgers.