La ballarina masquefina de Tribal Fusió Ruth Casanovas va participar el passat mes de gener a Cervera en un emotiu espectacle dedicat a l’embaràs. L’obra, que duia per títol ‘Tao, el miracle de la Vida’, estava formada per diverses actuacions sobre les diferents parts del procés de gestació. Casanovas va interpretar la preconcepció, jugant amb elements com el microcosmos i l’úter. Els beneficis de l’espectacle anaven destinats a l’assistència a un part natural.

Amb aquesta actuació, la ballarina masquefina es va reincorporar a la dansa després d’estar uns mesos convalescent per una lesió, que li va impedir prendre part en festivals on havia estat premiada en anteriors edicions, com l’Essències o el Tribal Fest LX de Lisboa.

Ara, ja del tot recuperada, la Ruth té previst participar en el TribalLeon Fest com a artista convidada i professora de Tribal Fusió. A més, ha estat seleccionada per tornar a formar part, per segon any consecutiu, del Festival Internacional de Tribal Fusió ‘TribalArt’, que tindrà lloc aquesta Setmana Santa. Hi assistirà com a membre de la companyia internacional i rebrà una formació intensiva de 8 hores diàries.

D’altra banda, la Ruth Casanovas també ha participat darrerament en diverses activitats a Masquefa, on va protagonitzar diferents espectacles amb motiu del Dia de la Dona i també per la Festa de Sant Eloi. En aquesta darrera celebració, va representar un espectacle composat per 10 actuacions i amb 27 ballarines convidades, les quals van ballar diverses danses orientals, des de danses tahitianes, danses polineses, tribal ATS, tribal fusió, dansa del ventre i dansa Bollywood, per reivindicar la part femenina del món.