La Banda Simfònica de Roquetes-Nou Barris donarà aquest diumenge, 23 de març, el tret de sortida al cicle de música estable que ha organitzat la regidoria de Cultura amb la coordinació i la producció musical de Jordi Tomàs. Aquest primer concert es farà a les 12 del migdia a la Sala Polivalent de La Fàbrica Rogelio Rojo. L’entrada és gratuïta.

La formació barcelonina, sota la direcció de Vicenç Navarro Mas, oferirà un concert amb dues parts: la primera, amb músiques del món, de ressons cinematogràfics i adaptacions clàssiques; la segona, amb música de banda i actual, a més d’un toc de sarsuela.

La Banda Simfònica Roquetes-Nou Barris va ser creada l’any 1989 per iniciativa de l’Agrupació Sardanista Ideal d’en Clavé de les Roquetes, i a dia d’avui compta amb una plantilla de més de cinquanta músics, des d’amateurs fins a professionals i professors d’escola de música i de conservatori. És una formació polifacètica que acumula més de 600 concerts en els seus 25 anys damunt dels escenaris. Entre les seves fites més importants, destaquen els seus set CDs, la participació en la cerimònia d’inauguració dels Jocs Olímpics de Barcelona i la col•laboració en els actes de celebració dels Jocs Olímpics de Pekin 2008.

Cinc concerts més fins a final d’any
El cicle musical ‘Masquefa sona bé’ portarà a la vila, al llarg d’aquest any 2014, uns altres cinc concerts en directe de diferents estils musicals. La programació donarà a conèixer diverses maneres d’interpretar la música, representades per formacions i intèrprets de caires variats. La música ha esdevingut un dels principals vectors comunicatius de la nostra societat. Malgrat tot, només la música de consum és present en la majoria dels mitjans de comunicació. Per això, aquest cicle aposta per divulgar i promocionar la música de qualitat i de més difícil comercialització.

Tot els concerts es faran a la Sala Polivalent de La Fàbrica Rogelio Rojo i seran d’entrada gratuïta. Les altres formacions que completen el cartell són Amazing Gospel (18 de maig), la Jove Orquestra d’Universitaris (8 de juny), Calidae (4 de setembre), la Cobla Contemporània (19 d’octubre) i Moby Dixie (30 de novembre).

(Descarregueu-vos la programació)