Del 31 d’agost al 3 de setembre, la Societat Recreativa Unió Begudenca organitza diferents activitats lúdiques, culturals i esportives per commemorar la festivitat. Comparteix la Festa Major a les xarxes socials amb l’etiqueta #FMLaBeguda17. Consulta aquí el programa d’activitats.

La Beguda Alta celebrarà els dies 31 d’agost i 1, 2 i 3 de setembre la seva Festa Major d’aquest any 2017, que arrencarà aquest dijous a la nit amb la 22a Mostra de Cuina Popular.

Ja al divendres, el programa preveu el tradicional sopar de pa amb tomàquet i pernil, un espectacle i disco-mòbil per animar la jornada. Dissabte 2 de setembre, serà el torn per a propostes variades com un parc infantil juvenil, sardanes amb la Cobla Principal de l’Escala, una Festa Holy, una gimcana nocturna i ball de nit amb l’Orquestra Orgue de Gats. I la #FMLaBeguda17, el diumenge amb la 30a Trobada de Gegants, la missa solemne, l’actuació d’Els Tres Tenors i el tradicional castell de focs.

La Societat Recreativa Unió Begudenca, organitzadora de la Festa, i l’Ajuntament de Masquefa convidem tothom a gaudir dels actes programats en aquesta #FMLaBeguda17.