Dijous 12 d’octubre, La Beguda Alta i Baixa celebrarà la 67a edició d’aquesta festivitat que ret homenatge a les persones de més de 70 anys.

El poble de La Beguda Alta i Baixa aposta un any més pel reconeixement de la gent gran. En aquest sentit, el proper dijous 12 d’octubre la Societat Recreativa Unió Begudenca celebrarà la 67a edició de la Festa de la Vellesa. Una festivitat que té com a objectiu homenatjar els veïns i veïnes més grans de 70 anys.

Per fer-ho, enguany l’organització ha preparat un programa d’actes que es durà a terme al llarg de tota la jornada amb la mateixa essència de sempre. L’activitat començarà de bon matí, a les 10 h., amb l’ofici de missa a l’Església Immaculada Concepció. Tal i com marca la tradició, la gent gran assistirà a l’acte amb un acompanyant que portarà un ram de flors a les mans.

La festa continuarà al migdia -12 h.- amb la tradicional cercavila des de la plaça fins l’envelat a càrrec dels geganters i grallers de La Beguda. I un cop finalitzi el recorregut, la gastronomia prendrà el protagonisme de la festa amb la celebració d’un vermut popular i un dinar de germanor, animats amb un concert de fragments de sarsueles (16:30 h.). En aquest sentit, el dinar i l’actuació musical tenen un preu de 12 euros; mentre que els nens fins a nou anys hi podran acudir a partir de 7€. Finalment, les persones que només vulguin participar del concert ho podran fer per un preu de 6€.

L’Ajuntament de Masquefa felicita la Societat Recreativa Unió Begudenca per l’organització de la festivitat i convida tota la gent a prendre-hi part.