Totes aquelles persones interessades en optar al lloc de treball poden presentar la seva sol·licitud fins el divendres 29 de juliol a les oficines de l’Ajuntament de Masquefa

La Mancomunitat de La Beguda Alta ha obert un procés de selecció per a cobrir el lloc de treball d’agent cívic en el marc del pla d’ocupació 2016. Tasques de vigilància a l’entrada i sortida dels centres educatius del nucli de La Beguda i oferir atenció a la ciutadania des de l’oficina de la Mancomunitat en el territori de La Beguda són les dues principals funcions que desenvoluparà l’agent cívic. De fet, aquesta figura ja ha suposat fins ara un suport important per a La Beguda Alta ja que permet als vilatans de la zona disposar d’un referent municipal a qui poder adreçar-li consultes i suggeriments.

Els criteris de selecció i la documentació necessària per optar al lloc de treball es poden consultar en aquest document. Es tracta d’una jornada completa de 37h/setmanals i la durada del contracte serà d’entre 6 i 12 mesos aproximadament. El termini per rebre sol•licituds acabarà el proper 29 de juliol i s’han de presentar a les oficines de l’Ajuntament de Masquefa (carrer Major, 93).