Els begudencs es van tornar a abocar, diumenge, 12 d’octubre, amb la Festa de la Vellesa, una tradició que es remunta ja 64 anys enrere. La celebració, que vol ser un just reconeixement a la gent gran i un agraïment a la seva tasca, va comptar aquest any amb la participació de 24 avis i àvies, que van estar acompanyats dels veïns.

Els actes van començar a les 10 del matí amb el tradicional ofici de missa a l’Església de la Immaculada Concepció. Els avis i àvies participants hi van arribar de la mà d’un acompanyant que duia el tradicional ram de flors. En acabar la missa, va tenir lloc una cercavila. Els geganters i grallers de La Beguda van amenitzar el recorregut dels avis i àvies i dels seus acompanyants fins a l’Envelat. Allà, van gaudir de l’exhibició de ‘country’ de l’escola de ball Marta Zapatero, i d’un vermut popular. Tampoc no hi va faltar un dinar de germanor. L’Homenatge a la Vellesa va acabar amb un concert de cançó catalana protagonitzat pels Tres Tenors, que van oferir un ampli repertori de cançons.

La Beguda, doncs, és manté fidel a aquesta emotiva iniciativa organitzada pel Patronat de la Vellesa, amb la col·laboració de la Societat Recreativa Unió Begudenca i Vins Bel.