La Beguda va viure divendres, 12 d’octubre, una nova edició d’una de les seves celebracions més antigues i emblemàtiques. La Festa de la Vellesa va retre un any més un merescut i càlid homenatge als begudencs i begudenques majors de 70 anys, en un gest que vol ser un reconeixement i un agraïment a tots ells.

La Festa de la Vellesa va començar amb l’ofici de missa a l’Església de la Immaculada Concepció, on els avis i àvies, tal i com dicta la tradició, van arribar de la mà d’un acompanyant que duia un ram de flors. En aquesta ocasió hi van participar més d’una vintena d’avis. Un cop acabada la missa, la comitiva va desfilar en cercavila fins a l’Envelat, en companyia dels grallers i geganters de La Beguda, que van amenitzar el recorregut. Ja a l’Envelat tothom va gaudir d’un concert de música tradicional i popular amb acordió.

També van poder gaudir d’un vermut popular, que va servir per a obrir boca de cara a l’esperat dinar de germanor, en què els comensals es van llepar els dits amb una deliciosa paella de peix.

La Festa de la Vellesa es va tancar amb un concert d’havaneres amb el grup Morralla, en què no va faltar el tradicional rom cremat.