La participació va tornar a ser la nota més destacada de la Festa Major de la Beguda. Durant quatre intensos dies, de dijous a diumenge passat, els begudencs i begudenques van poder gaudir d’un ampli programa d’activitats per a tots els gustos i totes les edats, organitzat per la Societat Recreativa Unió Begudenca amb la col·laboració dels veïns i el suport econòmic i logístic dels ajuntaments de Masquefa, Sant Esteve Sesrovires i Sant Llorenç d’Hortons.
 
D’entre les nombroses activitats programades destaquen la vuitena edició de la Mostra de cuina popular, en què es van presentar fins a 48 plats, i el sopar popular de divendres, al qual van assistir més de 500 persones. El gran protagonista de la festa posterior al sopar va ser el popular cantant Llorenç Santamaría, que va arrancar l’aplaudiment unànim dels presents. També va merèixer els elogis dels assistents l’espectacle del màgic Xtreme.
 
Els nens i nenes també van gaudir de la celebració gràcies als jocs infantils de dissabte al matí, amb inflables, un toro mecànic i un circuit de bicicletes, i la cercavila popular de dissabte a la tarda, que va comptar amb la participació dels bastoners i els geganters. Una de les novetats destacades de la cercavila va ser la presència d’una cuca de grans dimensions elaborada per un grup de pares i mares del poble.
 
La Festa Major de la Beguda va incloure també una ballada de sardanes, un ball de nit i de tarda, i un espectacular castells de focs, entre d’altres actes.