El Patronat de la Vellesa de La Beguda ja té a punt una nova edició de l’emotiu homenatge que, any rere any, ret als avis i àvies majors de 70 anys. Tal i com dicta la tradició, l’Homenatge a la Vellesa es farà el 12 d’octubre, diumenge.

Començarà a les 10 del matí amb l’ofici de missa a l’Església de la Immaculada Concepció. Els avis i àvies participants hi arribaran de la mà d’un acompanyant que portarà el tradicional ram de flors.

En acabar la missa, una cercavila amb els geganters i grallers de La Beguda portarà els avis i els acompanyants, fins a l’Envelat, on es farà una exhibició de ‘country’ a càrrec de l’escola de ball Marta Zapatero, i un vermut popular.

Els actes continuaran a 2/4 de 3 de la tarda amb un dinar de germanor, a base d’amanida catalana, botifarra amb mongetes i postres. L’Homenatge a la Vellesa es tancarà amb un concert de cançó catalana protagonitzat pels Tres Tenors Catalans.

Reserva de tiquets per al dinar i el concert
El preu del dinar i del concert és de 12 euros per als adults i de 7 euros per als infants. Els tiquets es poden adquirir a l’Envelat fins al dimarts 7 d’octubre.

Tots els avis que vulguin participar de l’homenatge ho poden comunicar a la junta de l’entitat o al cafeter de l’Envelat.

L’Homenatge a la Vellesa compta amb la col•laboració de la Societat Recreativa Unió Begudenca i Vins Bel.