La Biblioteca de Masquefa estrena any amb noves sessions de dues activitats amb trajectòria: el Club de lectura i l’Hora del conte. El dijous 22 de gener, a les 7 de la tarda, el Club de lectura abordarà l’obra de Grégorie Delacourt ‘La llista dels meus desitjos’. Es tracta d’una novel·la molt curta de pàgines però molt profunda de contingut i plena d’humanitat.

La protagonista, Jocelyne, la Jo, té una merceria a Arràs i escriu un blog sobre costura: ‘Deuditsdor’. Les seves millors amigues són dues bessones que regenten el saló de perruqueria i estètica que hi ha al costat de la merceria. El seu marit, que també es diu Jo, Jocelyn, és un home força normalet, i els seus dos fills ja s’han independitzat. De cop, li toca la loteria -divuit milions d’euros- i pot tenir tot allò que desitja. És en aquest moment quan comença a escriure la llista dels seus desitjos. Es tracta d’una petita però gran novel·la, plena de sensibilitat, que vol fer reflexionar sobre la felicitat de les coses quotidianes, sobre els valors materials i la seva potencialitat per canviar la vida. Una petjada d’optimisme en temps de crisi.

L’endemà, el divendres 23 de gener, a 2/4 de 6 de la tarda, tindrà lloc a la Biblioteca la primera sessió de l’Hora del conte d’aquest any. L’obra, que duu per títol ‘En Ventilat i l’Espantall’, és la tendra història d’un ventilador que té massa calor i d’un espantaocells que no suporta els ocells. Està adreçada a nens de 2 a 6 anys i els narradors seran Joan Pinyol i Anna Garcia.