El 21 de març va ser proclamat Dia Mundial de la Poesia per la Unesco. Per a commemorar-ho, la Biblioteca Municipal i Ràdio Masquefa organitzaran conjuntament aquell dia un recital de poemes obert a tothom.

L’activitat tindrà lloc a les 6 de la tarda a la Sala d’Actes de la Biblioteca, i començarà amb la lectura del poema de Montserrat Abelló ‘Tan sols la paraula nua’, considerada el poema oficial del Dia de la Poesia 2014. Després es llegiran altres peces escrites principalment per autors locals, que seran recitades per ells mateixos. El recital de poemes es retransmetrà en directe per la ràdio municipal (91.6 FM). En acabar l’acte se servirà coca i cava per a tots els assistents.

Amb motiu de la commemoració del Dia Mundial de la Poesia, la Institució de les Lletres Catalanes, entitat organitzadora, ha creat el hashtag #dmpoesia, i convida tothom a fer-hi piulades relacionades amb la poesia. També es poden aportar comentaris en el facebook de la institució, on es pot trobar un esdeveniment amb el mur habilitat per a deixar els comentaris que es considerin oportuns. A més, es pot participar en altres activitats. Més informació a: http://www.lletrescatalanes.cat/