La Biblioteca Municipal de Masquefa ha estrenat pàgina web. L’adreça es www.bibliotecaspublicas.es/masquefa. També us hi podeu connectar des de la pàgina web de l’Ajuntament (www.masquefa.cat), clicant la icona que apareix a la columna de destacats de l’esquerra.

El nou espai web, amb un disseny modern i funcional, s’estructura en quatre grans apartats: ‘Biblioteca’, ‘Agenda’, ‘Catàlegs’ i ‘Serveis en línia’.

En el primer apartat s’hi pot trobar informació genèrica sobre aquest equipament cultural (una presentació, l’adreça, l’horari, les dades de contacte) així com els diversos serveis que ofereix (préstec, préstec interbibliotecari, ‘Internet i +’, l’espai wifi i la bústia de retorn de préstecs). En la secció ‘Biblioteca’ també hi figuren el Pla d’Acció per al 2012, l’equip humà del centre, el reglament que en regula el funcionament, i un espai de recomanacions literàries.

L’apartat ‘Agenda’ inclou el calendari de les activitats que organitza o acull la Biblioteca, amb la possibilitat de cercar-les segons la seva tipologia, mentre que l’apartat ‘Catàlegs’ permet als internautes accedir als fons de les biblioteques de la Xarxa de la Diputació de Barcelona i a altres dels seus catàlegs.

Finalment, la pàgina web ofereix també la possibilitat de fer tres tràmits en línia: sol•licitar el carnet de la Biblioteca, reservar documents i renovar documents.
Amb l’entrada en funcionament d’aquesta pàgina web la Biblioteca aposta per les Tecnologies de la Informació i la Comunicació i crea un nou canal de comunicació directe, àgil i interactiu amb els usuaris.