Els usuaris que no disposin del carnet de la Biblioteca podran fer un ús puntual del servei de wi-fi durant 24 hores i imprimir documents des d’aquesta xarxa de tecnologia sense fils.

Des d’aquest mes d’octubre, la Biblioteca de Masquefa posa a disposició de tots els seus usuaris nous usos de la xarxa wi-fi de l’equipament amb l’objectiu d’acostar l’espai a la ciutadania i oferir als veïns un servei municipal òptim i de primera qualitat.

El nou servei de wi-fi permet a totes aquelles persones que no tenen carnet de la Biblioteca municipal fer un ús puntual de la xarxa de tecnologia sense fils durant un període de 24 hores. Per fer-ne ús, només cal accedir al servei de wi-fi (“GUEST_BIBLIOTECA”) des d’un telèfon mòbil, emplenar unes dades bàsiques (nom, telèfon…) i acceptar les condicions d’ús del servei. A continuació, s’enviarà un missatge al telèfon mòbil indicat amb el codi d’accés.

En paral·lel, a través del nou servei de wi-fi de la Biblioteca de Masquefa també es poden imprimir documents en múltiples formats (PDF , MS Office , LliureOffice , Imatges JPG , Imatges PNG i Text pla) i sempre que aquests estigui desats en un dispositiu (ordinador portàtil, smartphone o tablet). Així doncs, no es poden imprimir documents de forma directa des de pàgines web. En aquest sentit, per poder imprimir documents cal que prèviament l’usuari disposi de crèdits al seu carnet.

Per a més informació podeu trucar al telèfon 93 772 78 73.