L’equipament va registrar al llarg del 2016 més de 30.000 visites. L’Ajuntament convida a tots els masquefins a fer ús de les instal·lacions i a participar de les diverses activitats que s’hi organitzen.

La Biblioteca municipal, eina clau en matèria educativa i social i un actiu fonamental en la promoció i acostament de la cultura als masquefins, va tancar l’any 2016 –el del seu cinquè aniversari- amb un total de 30.079 vistes, unes xifres que consoliden l’equipament com un espai de referència en la vida cultural de Masquefa.

Al llarg del curs passat, la Biblioteca va posar a disposició dels usuaris un total de 24.298 documents, dels quals 1.430 eren nous. A més, va organitzar fins a 50 activitats lúdiques i culturals adaptades a les inquietuds, gustos i interessos dels veïns.

Documents més prestats durant el 2016

Un total de 5.026 usuaris van fer ús del servei de préstec, enduent-se a casa 16.096 documents diferents. En aquest sentit, els llibres més prestats al llarg del 2016 van ser:

. ‘La noia del tren’
. ‘Palmeras en la nieve’
. ‘Melocotón loco’
. ‘A flor de piel’
. ‘Victus’
. ‘Alliberar-se de la por’
. ‘L’efecte Actitud’
. ‘Cupcakes. 50 receptes’
. ‘El plan B’
. ‘Emigrantes’
. ‘Piggy Wiggy. Quina forma té?’
. ‘El secret de les Fades del Llac’
. ‘Diari del Greg. Ruta infernal’
. ‘Súper chistes’
. ‘Hora de aventuras’

Servei de préstec

La Biblioteca municipal de Masquefa posa a disposició dels veïns un ampli catàleg i fons bibliogràfic de múltiple temàtica i dirigit a tots els segments d’edat. Per fer ús del servei de préstec de documents només cal presentar el carnet de la Xarxa de Biblioteques Municipals. En cas de no disposar del carnet, l’equipament ofereix la possibilitat de fer-lo sense cap cost per a l’usuari.

El servei de préstec és gratuït i et permet agafar durant 30 dies fins a:

. 15 llibres o revistes
. 6 DVD’s
. i 9 CD’s o altres materials multimèdia

Pots renovar o reservar un document en préstec a la Biblioteca o al teu espai personal de la Biblioteca Virtual. I recorda a retornar els documents en el termini indicat. Per cada dia de retard i documents en préstec, el teu carnet rebrà un punt de penalització. Per cada 50 punts, el carnet quedarà bloquejat durant 15 dies.