El programa de setembre inclou un cinefòrum, contes per a nadons, el club de lectura i un taller de tapping.

La Biblioteca Municipal de Masquefa reprèn aquest mes de setembre la seva activitat habitual després de les vacances estiuenques. Moderat per Joan Millaret, el 14 de setembre tindrà lloc un cinefòrum sobre la pel·lícula dirigida per Icíar Bollaín “El olivo”. Uns dies més tard, el dimecres 20 de setembre, l’actriu i narradora Sherezade Bardají es farà càrrec de la sessió de contes per a nadons, amb “Paraules confitades”; es tracta d’un primer contacte amb la paraula a través dels sentits on hi podrà participar tota la família.

La novel·la de Khaled Hosseini “El caçador d’estels” centrarà el club de lectura del 21 de setembre: una història sobre l’amistat, la traïció i el preu de la lleialtat que explica les vivències de dos nens que viuen a Kabul. Finalment, el taller per aprendre les bases de la tècnica del tapping tindrà lloc el 27 de setembre i anirà a càrrec d’Elisabeth Parera. El tapping va néixer fa 25 anys als Estats Units de la mà del doctor Roger Callahan i és una barreja d’antigues tècniques orientals amb la psicoteràpia actual, que actua sobre el desequilibri energètic que causa els problemes del nostre cos.

L’Ajuntament convida els veïns i veïnes de Masquefa a participar de les propostes de la Biblioteca Municipal d’aquest mes de setembre, dirigides a diferents públics.