La Biblioteca Municipal de Masquefa romandrà tancada a partir del divendres 15 d’octubre i fins a finals del mes de gener per a poder fer el trasllat a les noves instal•lacions habilitades a la Fàbrica Rogelio Rojo. Però el 27 d’octubre obrirà les portes per la tarda per última vegada amb un contacontes perquè nens i nenes de Masquefa puguin fer l’acomiadament de la que ha estat durant aquests anys la biblioteca.

Durant aquests tres mesos es completarà el trasllat de tot el fons bibliogràfic i documental i s’instal•larà el mobiliari a la nova Biblioteca Municipal. D’aquesta manera, Masquefa gaudirà d’un nou, modern i funcional equipament, que donarà resposta a les necessitats culturals dels vilatans i vilatanes.

La nova biblioteca ocupa una part que s’ha rehabilitat de l’antiga i emblemàtica Fàbrica Rogelio Rojo. Així, a més d’incrementar la qualitat del servei de biblioteca, l’actuació ha permès també recuperar una part més d’aquesta fàbrica declarada Bé Cultural d’Interès Local.

Cessió d’espais per a estudiar

Durant el mesos en què la Biblioteca estarà tancada les persones que requereixin un espai per a l’estudi poden sol•licitar-lo a la regidoria de Cultura, a l’Àrea de Serveis Personals de l’Ajuntament (C/Crehueta, 33 – 93 772 78 36). L’Ajuntament resoldrà les sol•licituds d’acord amb les necessitats dels demandants i la disponibilitat dels espais municipals.
 

Biblioteques més properes
Els masquefins i masquefines també tenen l’opció, durant aquest període, d’adreçar-se a les biblioteques de les localitats més properes:

. Biblioteca Francesc Pujols (Martorell): 93 774 22 00 (b.martorell.fp@diba.cat)

. Biblioteca de Piera: 93 778 96 65 (b.piera@diba.cat)

. Biblioteca Ramon Bosch de Noya (Sant Sadurní d’Anoia): 93 891 20 33 (b.st.sadurnia.rbn@diba.cat)

. Biblioteca Jaume Vila i Pascual (Gelida): 93 779 28 09 (biblio.gelida@diba.cat)

. Biblioteca Joan Pomar i Solà (Sant Esteve Sesrovires): 93 771 33 28 (b.st.esteves.jps@diba.cat)

Bibliobús a La Beguda Alta
D’altra banda, el bibliobús Montserrat visitarà La Beguda Alta el dia 8 de novembre, de 15.30h a 18.30h. El bibliobús s’instal•la al costat de l’escola Vinyes Verdes. (C/ Mn. Cinto Verdaguer, 50). Per a més informació: 616 988 352 / www.diba.cat/biblioteques /b.montserrat@diba.cat