El 19 d’octubre vinent, la Sala Polivalent de La Fàbrica Rogelio Rojo serà l’escenari d’un concert de la Cobla Contemporània en el marc del cicle ‘Masquefa sona bé’. La formació, que és un referent en la renovació del món de la cobla a casa nostra, mostrarà a Masquefa la seva particular manera d’interpretar la música.

La Cobla Contemporània destaca per la promoció de joves compositors, pel seu repertori variat i per la tasca en l’edició discogràfica de diferents col·leccions estables. L’any 2004, l’Obra del Ballet Popular li va atorgar el premi Iniciatives Renovadores per la seva aportació festiva a les ballades de sardanes. A més, en el vessant solidari, destina els guanys de les vendes dels seus discs a la ONG Mans Unides.

Com en tots els concerts del cicle “Masquefa sona bé”, l’entrada és gratuïta. El cicle l’organitza la regidoria de Cultura de l’Ajuntament amb la coordinació i producció musical de Jordi Tomàs, amb l’objectiu de divulgar i promocionar la música de qualitat i de més difícil comercialització. La programació dóna a conèixer diverses maneres d’interpretar la música, representades per formacions i intèrprets de caires variats.

El darrer concert del cicle tindrà lloc el 30 de novembre vinent i anirà a càrrec de Moby Dixie, que omplirà La Fàbrica Rogelio Rojo de ritmes al més pur estil dixieland.