El cap de setmana del 5, 6 i 7 de juliol la Cofradía del Cristo Crucificado y Nuestra Señora de los Dolores tornarà a organitzar la Festa del Rocío.

Començarà divendres a les 8 de la tarda amb una terrassa d’estiu i música a l’aire lliure al pati de la Rojo, que comptarà amb les actuacions del grup masquefí de rock andalús XII Cuerdas i del DJ Raul Aguado.

Dissabte al matí, a partir de 2/4 d’11, es farà el tradicional recorregut ‘rociero’, amb sortida del local de la Cofradía i arribada a la Rojo, on a les 2 del migdia se celebrarà un dinar ‘rociero’.

Ja a la tarda, a 2/4 de 8, a la Sala Polivalent, començarà un festival de sevillanes i flamenc amb les exhibicions de l’Escola de Ball de la Cofradía -amb una coreografia de Marina Parra- i de l’Escola de Ball Amanecer de Piera. També hi haurà un recital de poemes a càrrec de Manuel Cerro Flores i Brigitte Ortega.

Posteriorment, a les 10 de la nit, tindrà lloc un festival de nit en què pujaran a l’escenari El Biles i Alejandro Condes, que presentaran els seus nous discs. Els espectacles els amenitzarà Rosa Maria Moreno.

La Festa del Rocío es tancarà diumenge, a les 12 del migdia, a l’Església de Sant Pere, amb una missa ‘rociera’ cantada pel cor de la Cofradía.

Tots els espectacles són d’entrada gratuïta i comptaran amb servei de bar i entrepans.