Dissabte 23 d’abril hi haurà parades de llibres i roses al llarg del Carrer Major i l’avinguda Catalunya, el taller Drac de Sant Jordi, maquillatge temàtic per a infants i l’espectacle familiar “Un Sant Jordi… diferent!”.

Els llibres, les roses i la cultura tornaran a ser enguany els grans reclams de la celebració de la diada de Sant Jordi a Masquefa; una de les festes d’arrel tradicional més nostrades a la vila i arreu del territori català. Dissabte 23 d’abril, l’Ajuntament -amb la col·laboració de Masquefa Comerç- oferirà a tots els veïns diverses propostes lúdiques i festives per a commemorar la festivitat.

Entre elles, les tradicionals parades de llibres i roses, que es podran visitar al llarg de tota la jornada al carrer Major i a l’avinguda Catalunya amenitzades amb dinamització infantil. Per tot plegat, com ja és habitual i per tal de garantir la seguretat dels veïns, durant la celebració de la diada es restringirà la circulació de vehicles pel carrer Major.

Tots aquells comerços i entitats interessades en col·locar les seves parades al carrer el dissabte 23 d’abril cal que ho sol·licitin prèviament, abans del 12 d’abril, a través del web www.masquefa.cat/tramits/. En aquest enllaç podeu consultar la normativa per a la venda de llibres i roses.

I a les parades de llibres i roses també s’hi sumaran enguany diferents activitats com el taller Drac de Sant Jordi: de 10 a 13 h a l’encreuament entre el carrer Major i el carrer Montserrat (davant La Caixa) i de la mà de (Des) Connecta, serveis d’oci i lleure educatiu.

En la mateixa franja horària també hi haurà maquillatge temàtic per a infants. En aquest cas, davant l’església i a càrrec de Makeup Artistry Magaly. I finalment, de 17 a 19 h, davant de l’Església es podrà gaudir de l’espectacle familiar “Un Sant Jordi… diferent!” amb la companyia La Petra (Maria Coll).