La prova organitzada per l’entitat Masquefa Trail ha rebut un any més el reconeixement públic del portal web Runedia, després de ja ser escollida el 2016 com el tercer millor trail curt de l’Estat espanyol.

L’esport masquefí està d’enhorabona. L’idil·li que la vila manté amb la muntanya i el ferm compromís que el teixit associatiu, la societat civil i l’Ajuntament de Masquefa demostren en l’impuls del món de l’esport ha vist recompensat el seu esforç. El portal web Runedia, plataforma de referència per als amants i practicants de l’esport de competició a l’aire lliure i amb una mitjana de 660.000 visites mensuals, ha premiat la cursa de Les Tres Fonts com a millor trail curt (menys de 15 quilòmetres) de l’Estat espanyol del 2017.

La prova, que el passat 22 d’octubre va celebrar tot just la seva tercera edició, està organitzada per Masquefa Trail i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament, qui felicita enèrgicament a l’entitat per la consecució d’aquest prestigiós premi i per la tasca ingent que aquesta duu a terme en el foment de la pràctica esportiva al municipi i en la difusió dels valors inherents al món de l’esport.

Enrique Gómez, regidor d’Esports, posa en valor la feina feta des de l’associació Masquefa Trail i assegura que “aquest guardó és un reconeixement merescudíssim a la feina de tantes i tantes persones que, de forma totalment altruista, inverteixen part del seu temps en fer realitat projectes com aquest que són un exemple de solidaritat, esportivitat i comunió. El Trail Les Tres Fonts és, amb només tres edicions, una referència en el món dels trails i la millor constatació que quan les coses es fan bé i amb il·lusió, el resultat acaba sent tot un èxit”.

El rànquing confeccionat per Runedia ha estat elaborat amb els vots i els comentaris de més de 53.000 usuaris que han participat en les diferents proves organitzades arreu de l’Estat espanyol durant el 2017 i que han compartit les seves opinions amb la comunitat d’aquest portal web, així com per la valoració dels membres d’un jurat format per atletes d’elit que han provat personalment cadascuna de les proves. A l’hora de definir els premis, s’han valorat aspectes com l’organització de la prova, el preu, l’ambient existent, els serveis oferts, la qualitat del recorregut o la dificultat presentada.

Podeu consultar el llistat complet de premiats a través d’aquest enllaç.