La prova organitzada per l’entitat “Trail Masquefa” ha rebut el reconeixement públic del portal web “Runedia”, plataforma de referència en el sector de l’esport a l’aire lliure, per la celebració el passat 23 d’octubre de la segona edició de la cursa.

L’esport masquefí està d’enhorabona. L’idil·li que la vila manté amb la muntanya i el ferm compromís que el teixit associatiu, la societat civil i l’Ajuntament demostren en l’impuls del món de l’esport ha vist recompensat el seu esforç. El portal web “Runedia”, plataforma de referència per als amants i practicants de l’esport de competició a l’aire lliure i amb una mitjana de 660.000 visites mensuals, ha premiat la cursa de Les Tres Fonts com a tercer millor trail curt (menys de 15 quilòmetres) de l’Estat espanyol del 2016.

La prova, que el passat 23 d’octubre va celebrar tot just la seva segona edició, està organitzada per “Trail Masquefa” i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament, qui felicita enèrgicament a l’entitat per la consecució d’aquest prestigiós premi i per la tasca ingent que aquesta duu a terme en el foment de la pràctica esportiva al municipi i en la difusió dels valors inherents al món de l’esport.

Enrique Gómez, regidor d’Esports, posa en valor la feina feta des de l’associació “Trail Masquefa” i assegura que “aquest guardó és un reconeixement merescudíssim a la feina de tantes i tantes persones que, de forma totalment altruista, inverteixen part del seu temps en fer realitat projectes com aquest que són un exemple de solidaritat, esportivitat i comunió. El Trail Les Tres Fonts és, amb només dues edicions, una referència en el món dels trails i la millor constatació que quan les coses es fan bé i amb il·lusió, el resultat acaba sent tot un èxit”.

El rànquing confeccionat per “Runedia” ha estat elaborat amb els vots i els comentaris de més de 49.490 usuaris que han participat en les diferents proves organitzades arreu de l’Estat espanyol durant el 2016 i que han compartit les seves opinions amb la comunitat d’aquest portal web, així com per la valoració dels membres d’un jurat format per atletes d’elit que han provat personalment cadascuna de les proves. A l’hora de definir els premis, s’han valorat aspectes com l’organització de la prova, el preu, l’ambient existent, els serveis oferts, la qualitat del recorregut o la dificultat presentada.

Podeu consultar el llistat complet de premiats a través d’aquest enllaç.